Caminant per La Palma
Informacions
 
     
Fotografies Plana inici Informaciˇ de Caminant per La Palma
     
Com Anar-hi

En aviˇ, obvi. La qŘestiˇ es les escales que es fan. La millor opciˇ es de Barcelona a Tenerife directe i d'allÓ un vol Binter fins a la illa de La Palma. Per a l'anada vam poder-ho fer aixÝ, per˛ per a la tornada no ens va quedar cap mes remei que viatjar via Madrid - T4. Es mes llarg i es perd mes temps en l'enllaš.

Informacions ┌tils

Un cop a la illa per a desplašar-te tens diverses opcions: Agafar la guagua (autob˙s) que funciona forša be, es pot llogar un cotxe a un preu raonable, agafar un taxi que et porti d'anada i tornada de l'excursiˇ o contractar una excursiˇ organitzada (www.natour-trekking.com) que acostuma a disposar del seu pr˛pi mitjÓ de transport.
Per a dormir vam agafar un hotel al centre turistic de "Los Cancajos" amb esmorzar i sopar. No va ser un ambient casolÓ, per˛ per situaciˇ i serveis va ser una bona opciˇ. L'atractiu de la piscina no va superar les boires i el vent que va fer cada dia. El dinar, sobre la marxa, tant podia ser en un restaurant com una barreta energŔtica a meitat de la caminada.

Fent Ruta

Vam fer una cosa diferent cada dia:

Dia 1

Viatge BCN - Tenerife - La Palma

Dia 2

La ruta dels volcans

Taxi fins al Refugio El Pilar. AllÓ comenša la ruta que estÓ ben senyalitzada. Dinar al costat del crater del Hoyo Negro

Taxi de tornada desde Fuencaliente

Dia 3

El Teneguia

Taxi fins a Fuencaliente. Ruta fins al volvÓ Teneguia i seguim fins a la Punta de Fuencaliente.

Dinar al costat del mar, sota el far.

Tornada a peu fins a Fuencaliente i d'allÓ una "guagua" fins a Los Cancajos

Dia 4

Costa oest

Dia de relax. Lloguem un cotxe i fem Los Llanos de Aridane, Tijarafe, Tazacorte i una petita excursiˇ cap al Mirador de la Cumbrecita a la Caldera de Taburiente.

Dia 5

La caldera de Taburiente

Ens apuntem a una excursiˇ organitzada per natour-trekking. Anada i tornada en autocar fins a Los llanos de Aridane i a l'anada un minibus ens puja fins a Los Brecitos, inici de l'excursiˇ.

Dia 6

Nacientes de Marcos i Cordero

Lloguem un cotxe i fem la zona nord est: El bosque de los Tiles, una caminada cap als Nacientes i tornem passant per San ANdres y Sauces i Puntallana.

Dia 7

Lloguem un cotxe i repetim un tros de la ruta dels volcans. Es un paratge incomparable.

Viatge La Palma - Madrid - BCN