Vacances a Roma
Informacions
 
     
Fotografies Plana inici Informació vacances a Roma

   
Com Anar-hi

És molt senzill: Tots els camins duen a Roma

Rés a dir en aquest aspecteInformacions Útils

Com totes les grans ciutats Roma també té un bitllet integrat de museus i transports. Cal fer números i veure si us surt a compte.


Una cosa important que ens va anar molt bé, cada últim cap de setmana del mes tots els museus són gratuits, val la pena dedicar aquests dies a visitar tots els petits museus que costen entre 5 i 7 Euros cada un i que en algún cas no són terriblement interessants.


Des de Roma es pot anar en un dia a Pompeia i fer una visita molt complerta. Del'estació Termini surten trens pràcticament cada hora en direcció a Nàpols, es diferèncien en el preu i en el temps del viatge: com més car menys temps. Un tren ràpid a 90 Euros anar i tornar tarda una hora.

En arribar a Nàpols cal agafar la línia Circumvesubiana, té trens que cada mitja hora paren a Pompeia Scavi. S'agafen al soterrani de la mateixa estació FS de Nàpols, està ben indicat.

Pels grans punts d'interés de Roma: El Colisseu i els Museus Vaticans, el millor és acostar-se un dia a la tarda i comprar les entrades per l'endemà, d'aquesta manera us estalviareu les cues.

 

Fent Ruta
Dia 1
Aribada al migdia i passeig pel centre de la ciutat. De fet aquella tarda vam veure tot passejant les coses més importants que hi ha al carrer. Com exemple: la Plaça d'Espanya, la Plaça Navona, la Plaça del Popolo, la Fontana de Trevi, Campo dei Fiori, el Pantheon, etc.
Dia 2

Museus Vaticans. Un fracàs !!! Vam agafar un guia per estalviar-nos la cua i, a part del preu, fan una visita molt ràpida en la que no veus pràcticament rés. El consell és anar el dia anterior a la tarda i comprar les entrades per l'endema o fer-ho per Internet.
Visita a la Basilica de Sant Pere, la Cripta dels papes i la cúpola.

De fet és una jornada que dediques al Vaticà.

A última hora de la tarda visita al Palatí i compra d'entrades per al Coliseu

Dia 3

Visita al Coliseu,el Foro romà, al Palatí. A la tarda Cementiri protestant i Termes de Caracalla

Dia 4
Visita a Pompeia. Si es surt ben d'hora i es torna tard hi ha temps de visitar les ruines i el museu a Nàpols.
Dia 5
El monument al Vittorio Emanuele, els Museus Capitolins i passeig pel Trastevere i el centre de la ciutat. A la tarda Catacombes de Sant Calixto i tot tornant, el Moises del Miguel Angel i l'esglesia de Santa Maria la Major
Dia 6
Visita al Ara Pace, Villa Borghese (comprar les entrades anticipades), el barri de Coppedè, Villa Torlonia i la Casa dels Mussols.